مدیر روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: نشست تخصصی مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه ۹ کشور با حضور معاون امور روابط عمومی وزارت علوم به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

دکتر امین کوشکی با اعلام این خبر،  اظهار داشت: این نشست روز دوشنبه یکم خردادماه در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می گردد.

وی افزود: هدف از برگزاری این نشست هم اندیشی مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه ۹ کشور و برنامه ریزی درخصوص فعالیت های پیش رو و همچنین انتخاب دبیر منطقه است.

دکتر کوشکی خاطر نشان کرد: رونمایی از کتاب مجموعه یادداشت های پژوهشگران در دوران کرونا، رونمایی از سامانه تور مجازی و دیگر تولیدات تازه مدیریت روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری و برگزاری کارگاه آموزشی  با  حضور مسئولین روابط عمومی ادارت شهرستان سبزوار و سبزوار گردی از برنامه های این نشست یک روزه است.

گفتنی است براساس تقسیم بندی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، دانشگاه های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و سمنان جز منطقه ۹ کشور محسوب می شوند.