به همت دكتر غلامعلي فرزي عضو هيئت علمي  گروه مواد و پليمر و مهندس سعيد جلالي دانشجوي دكتراي ايشان، توافق اوليه استفاده از محصول دانش بنيان تحت عنوان نانو كامپوزيت پليمري خود تمیز شونده براي استفاده در سازه هاي بتني با شهرداري مشهد انجام شد.

در مرحله پايلوت بخشي از اين نانوكامپوزيت های پلیمری روي یکی از مهمترين سازه بتني شهر مشهد (پل آزادی) اجرا گرديد.

لازم به ذكر است براي رسيدن به اين موفقيت و گرفتن تاييديه براي استفاده از اين محصول در شهرداري مشهد، پس سه سال کار پژوهشی در محیط ازمایشگاه در قالب پروژه کارشناسی ارشد اینک حدود ١٢ ماه پیگیری و نمونه سازي انجام گرفته است.

لازم بذكر است اين تیم دانشگاهي با پشتوانه صنعتي در حال انجام پروژه هايي با تكنولوژي پيشرفته در محيط آزمايشگاه و سپس انتقال به صنعت به منظور ارائه برای شهرداري مشهد مي باشند.