پذیرش استعفا و تقدیر رئیس دانشگاه از خدمات دکتر صیانتی در دوران تصدی معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی

دکتر علی اصغرمولوی، رئیس دانشگاه حکیم سبزواری طی نامه ای ضمن قبول استعفای دکتر حسن صیانتی، معاونت سابق فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه با توجه به ماموریت ایشان به وزارت متبوع، از خدمات وی در زمان تصدی این سمت تقدیر و برای ایشان آرزوی موفقیت نمود.

متن نامه بدین شرح است:

همکار ارجمند جناب آقای دکتر حسن صیانتی

با سلام

احتراماً نظر به استعفای جناب عالی از سمت معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، باتوجه به ماموریت جنابعالی به وزارت متبوع،  ضمن آرزوی توفیقات روزافزون، از خدمات شایسته و تلاش های ارزندۀ شما در مدت مسؤولیت در سمت مذکور، که همواره در راستای رشد و تعالی دانشگاه و در سایه ی روحیۀ همبستگی و تعهدگام برداشته اید، قدردانی نمایم. امیداست در آینده نیز همچون گذشته،‌ با اتکاء به ایمان و تجربیات ارزشمندتان، منشأ خدمات ارزنده ای برای دانشگاه باشید.

نیکبختی، سربلندی و دوام توفیقات جناب عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر علی اصغر مولوی

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری