پس از اخذ مجوز برای راه‌اندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری، دو شرکت فناور و صنعتگر مجوز حضور در پردیس (بهشت) علم و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری را دریافت کردند.

در تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ طی جلسه‌ای با حضور دو شرکت، موافقت اولیه برای پذیرش آنها در این پردیس صادر شد. در این جلسه، درخواست‌های پذیرش شرکت سیمرغ الکترونیک اسرار به مدیریت مهندس سجاد رضایی، فعال در حوزه اتوماسیون‌های صنعتی، و شرکت اسرار پویای شرق به مدیریت دکتر علی عامری، فعال در حوزه گلخانه‌های نسل چهارم، مورد بررسی قرار گرفت.

کارگروه تخصصی فناوری پارک خراسان رضوی پس از ارزیابی دقیق، شرایط لازم برای پذیرش این دو شرکت فناور در پردیس علم و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری را احراز شده دانست.و با پذیرش این دو شرکت موافقت نمود . با استقرار این دو شرکت در پردیس، شاهد رونق روزافزون فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه در پردیس علم و فناوری خواهیم بود.
قابل به ذکر است علاوه بر سطح بالای فناوری، لیست بیمه حداقل ۴ نفره شرکت، اظهار نامه مالیاتی ۲ سال اخیر با مبلغ معاملات متوسط مقیاس از مستندات الزامی پذیرش در پردیس می باشد.