بعدازظهر روز دوشنبه ۹۴/۳/۱۱ برای خانواده‌های اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه حکیم سبزواری روزی به یاد ماندنی شد.

آغاز مراسم با پیاده‌روی خانوادگی از مقابل دانشکده تربیت‌بدنی بود که این برنامه به همت تربیت‌بدنی و بسیج کارکنان دانشگاه برگزار شد و مورد استقبال غیرمنتظره همکاران و خانواده‌های محترمشان واقع گردید.

پایان پیاده‌روی، آغاز بخشی دیگر از برنامه‌ بود که شامل معرفی برنامه‌ها توسط آقای عباس بابایی، خیرمقدم رئیس دانشگاه، اجرای موسیقی و قرعه‌کشی حدود صد جایزه متنوع شامل سه دستگاه دوچرخه کوهستان، تعدادی کارت هدیه، و دیگر جوایز متنوع بود.

این مراسم جشن که به همت روابط عمومی، دفتر ریاست، معاونت فرهنگی، معاونت اداری، مالی، مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه و بسیج کارکنان برگزار شد، با صدای ملکوتی اذان و نورافشانی و مولودی‌خوانی به پایان رسید.