دکترحسن صیانتی، معاون فرهنگی،اجتماعی و دانشجویی در پی موفقیت  دانشجویان دانشگاه درکسب چندین رتبه توسط دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری در بخش منطقه ای سی و سومین جشنواره قران و عترت دانشجویی پیام تبریکی را صادر کرد.

متن این پیام بدین شرح است:

به نام ایزدمنان

درطلیعه ماه مبارک رمضان وبهارقرآن،سرآمدی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری در سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی راتبریک گفته وضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این عزیزان،اززحمات دست اندرکاران این مسابقات تشکرمی کنم.امیدواریم درسایه الطاف الهی، برکات دانش و منش قرآنی بیش ازپیش فضای دانشگاه رامعطرسازد.

حسن صیانتی

معاون فرهنگی،اجتماعی و دانشجویی

گفتنی است در بخش منطقه ای سی و سومین جشنواره قران و عترت دانشجویی که به میزبانی بجنورد برگزار شد، زهرا فروزان نیا رتبه اول بخش حفظ پنج جزء، محمدرضا جاهدی نیا رتبه سوم بخش حفظ کل قران، زینب ضیاء دوست رتبه سوم بخش قرائت به روش تحقیق، فاطمه سادات بسکابادی رتبه دوم بخش قرائت به روش ترتیل و مهری نامدار رتبه سوم بخش قرائت به روش ترتیل  را کسب کردند.