پیام تبریک هیات رئیسه دانشگاه حکیم سبزواری به منتخبین انتخابات مجلس شورای اسلامی

باسمه تعالی
انتخابات در ایران مظهر مردم سالاری دینی است و حضور گسترده مردم عزیز در سرصندوق های رأی، می تواند زمینه ساز ایجاد یک مجلس توانمند و کارآمد باشد.
خوشبختانه علارغم برخی مشکلات اقتصادی و معیشتی موجود، و علارغم تلاش و پیش بینی جدی دولت ها و رسانه های بین المللی معاند در راستای عدم مشارکت، حضور گسترده مردم در انتخابات دوازدهمین مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان خنثی کننده توطئه های دشمنان خارجی و داخلی بود.
دانشگاه حکیم سبزواری ضمن تشکر از حضور گسترده آحاد مردم عزیز، بالاخص مردم دیار سربداران، به منتخبین محترم محترم آقایان دکتر محبی و دکتر محسنی تبریک عرض نموده، همچون گذشته، آمادگی خود را جهت کمک به ایشان در راستای توسعه و تعالی و رفع مشکلات حوزه انتخابیه اعلام می نماید. .

🔸هیات رئیسه دانشگاه حکیم سبزواری