دکتر علی اصغر مولوی، رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در پیامی درگذشت دکتر محمدرضا راه چمنی را تسلیت گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون

ضایعه درگذشت چهره برجسته دیار سربداران دکتر محمد رضا راه چمنی موجب تاسف و تاثر گردید.

دکتر راه چمنی چهره ای مردمی، علمی و سیاستمداری با اخلاق و مدیری ارزشمند و پرتلاش بود که در چهاردوره فعالیت خود به عنوان نماینده مردم شریف شهرستان سبزوار نقش ارزشمندی را در اعتلای شهرستان ایفاء نمودند، از جمله فعالیت های ماندگار آن مرحوم که همواره در اذهان مردم سبزوار به ویژه جامعه دانشگاهی شهرستان به یادگار خواهد ماند همراهی و تلاش فراوان ایشان در راستای تاسیس دانشگاه حکیم سبزواری ( دانشگاه تربیت معلم) در دهه ۶۰ بود.

درگذشت این شخصیت فرهیخته را به مردم شریف شهرستان، خانواده‌ محترم و بازماندگان تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال رحمت و غفران الهی برای آن مرحوم و صبر و اجر برای بازماندگان مسئلت می نمایم.

دکتر علی اصغر مولوی

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری