دکتر علی اصغر مولوی رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در پیامی از زحمات کلیه همکاران و عوامل اجرایی شهرستان در امر برگزاری آزمون دکتری ۹۹ در این دانشگاه تقدیر و تشکر نمود.

متن پیام رئیس دانشگاه حکیم سبزواری بدین شرح است:

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

بدون شک برگزاری آزمون دکتری ۹۹ در شرایط ویژه همه گیری کرونا، وظیفه ای خطیر و کاری بسیار حساس بود که خوشبختانه با برنامه ریزی گسترده و چندین ماهه ستاد برگزاری آزمون های سراسری در دانشگاه حکیم سبزواری، مساعی و همکاری نهادهای مرتبط و همچنین تلاش ارزشمند همکاران گرامی در سلامت کامل، با رعایت پرتکل های بهداشتی برگزار شد و خوشبختانه رضایت خاطر اکثر داوطلبان و مسولین را به همراه داشت.

اینجانب ضمن تشکر از تلاش و همت ارزشمند و مسئولیت پذیری تمامی همکاران سختکوش دانشگاه در بخش های آموزش، حراست، خدمات، تاسیسات و ..، از همکاری نهادهای دست اندرکار برگزاری آزمون در شهرستان تقدیر و تشکر می کنم، بدون تردید برگزاری موفق آزمون دکتری ۹۹ در دانشگاه حکیم سبزواری، موجب تسلی خاطر و آرامش داوطلبان آزمون های پیش رو و خانواده این عزیزان خواهد بود.

از درگاه خداوند متعال برای همه شما بزرگواران سلامتی و  توفیق روز افزون در عرصه علم و دانش را خواستارم.

ومن الله التوفیق

دکتر علی اصغر مولوی

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری

کلیپ تصویری برگزاری آزمون دکتری در دانشگاه حکیم سبزواری با رعایت پرتکل های بهداشتی را اینجا ببنید.