رئیس دانشگاه حکیم سبزواری به مناسبت ۲۲ اسفندماه؛ روز بزرگداشت شهدا پیامی صادر کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:

“عزت امروز اسلام و مسلمین ثمره خون شهدا است”
مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)
  شهدا، مشعل ‌داران سرافراز آزادی و استقلال ایران عزیز اسلامی هستند و حق بزرگ آنان بر گردن ملت و کشور، بسیار عظیم است.  بدون تردید دستاوردهای بی نظیر انقلاب اسلامی  در عرصه های مختلف و عزت و امنیت امروز کشور، مرهون ایثار و رشادت این مردانِ مرد است و به برکت خون شهدای انقلاب و دفاع مقدس است که امروز، کشور در عرصه های علمی  در سطح ملی و بین المللی بر قلل رفیع افتخار ایستاده است.
اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهیان دانشگاه حکیم سبزواری روز ۲۲ اسفند که به نام نامی شهدا زینت داده شده را به خانواده های معظم شهدا گرانقدر و ایثارگران سرافراز  ایران اسلامی به خصوص خانواده منسوب به شهدای کارکنان دانشگاه تبریک عرض کرده و نسبت به مقام شامخ شهدا ادای احترام می نماییم. توفیقات روز افزون خانواده های شهدا را از خداوند متعال خواستاریم.
روح پرفتوح شهیدان سرافراز ایران شاد و راهشان پررهرو باد.

دکترعلی اصغر مولوی