مقاله دانشیار و عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه حکیم سبزواری در مورد محاسبه خواص ترمو الکتریکی ترکیبات کال کوپرایت در مجله ی معتبر بین المللی Rsc Advances به چاپ رسید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مقاله دکتر حسین اصغر رهنما ‘دانشیار و عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه حکیم سبزواری با عنوان

Structural, electronic, optical, vibrational and transport properties of CuBX2(X=S, Se, Te) chalcopyrites”

در مجله معتبر بین المللی Rsc Advances با ۳٫۸۴ IF= که در رتبه بندی نشریات علمی دارای رتبه Q1 است، به چاپ رسیده است.

دکتر رهنما در گفتگو با روابط عمومی با اشاره به اینکه این مقاله یکی از سه مقاله تحقیقاتی است که حاصل فرصت مطالعاتی سال گذشته وی در دانشگاهSakarya ترکیه می باشد، گفت: این مقاله با موضوع محاسبه خواص ترموالکتریکی ترکیبات” کال کوپرایت” با همکاری پروفسور Battal G.Yalcin استاد دانشگاه Sakarya نوشته شده است.

عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه افزود: ترکیبات” کال کوپرایت” ، ترکیباتی هستند که امروزه به شدت در زمینه ساخت قطعات ترموالکتریک و در صنعت موتورهای هیبریدی خودروها , سیستم های خنک کننده و تبدیل انرژی گرمایی به الکتریکی مورد استفاده فراوان قرار می گیرند.

دانشیار دانشگاه حکیم سبزواری در ادامه تصریح کرد: در این مقاله برای اولین بار نشان داده ایم که بازده ترموالکتریکی ترکیبات کال کوپرایت بالا بوده و با توجه به این ویژگی و با افزودن ناخالصی های مناسب توانستیم ترکیبات بهینه ای را به صنعت معرفی کنیم.

گفتنی است دکتر حسین اصغر رهنما دانشیار و عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه حکیم سبزواری می باشد که تا کنون از وی ۵۴ مقاله در مجلات ˈآی.اس.آی ˈ ISI و ۲۵ مقاله در کنفرانس های بین المللی خارجی به چاپ رسیده است.

صفحه اینستاگرام رسمی خبرگزاری دانشجو                                              عضویت در صفحه رسمی اینستاگرام اخبار دانشگاه حکیم سبزواری