چهارمین دوره طرح روز درهای باز در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد/بازدید ۱۰۰۰ دانش آموز سبزواری از دانشگاه

چهارمین دوره طرح روز درهای باز (Open day) طی روزهای ۷ و ۸ بهمن ماه ۹۸ در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی با اشاره به استقبال خوب از این طرح، گفت: در این دوره حدود ۱۰۰۰ دانش آموز مقاطع متوسطه دبیرستان های سبزوار از دانشگاه حکیم سبزواری بازدیدکردند.

دکتر ریحانه صباغ زاده هدف از گشودن درهای دانشگاه به روی دانش آموزان را  آشنا کردن هر چه بیشتر این گروه سنی با محیط های علمی و دانشگاهی و تحکیم پیوند دانشگاه و جامعه عنوان کرد.

لازم به یادآوری است طرح روز درهای باز از سال ۹۵ به همت معاونت پژوهش و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و با همکاری دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، کارشناسان آزمایشگاه و همکاران دانشگاهی برگزار می شود.