مدیر مرکز کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه حکیم سبزواری از برگزاری کارگاه دو روزه “انرژی خورشیدی”  در این دانشگاه خبر داد.
دکتر احسان امیری راد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به اینکه امروزه انرژی خورشیدی بعنوان جایگزینی مطمئن برای سوخت های فسیلی مورد توجه جهانی قرار گرفته اند، گفت:کشور ما ایران نیز به دلیل شرایط خاص آب و هوایی یکی از مناطق مستعد جهت استحصال انرژی خورشید و تبدیل آن به الکتریسیته می باشد.
این استاد دانشگاه افزود: به نظر می رسد حوزه انرژی خورشیدی ظرف سالهای آینده توسعه چشمگیری در سطح کشور داشته و بازار کار مناسبی را برای فارغ التحصیلان ارائه دهد.
مدیر مرکز کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اهمیت روز افزون انرژی خورشیدی و بازار رو به توسعه نیروگاه های خورشیدی در کشور تصریح کرد: مدیریت کارآفرینی دانشگاه حکیم سبزواری در راستای آشنایی دانشجویان با انرژی های تجدید پذیر و دانش روز دنیا اقدام به برگزاری کارگاه تخصصی دوروزه در این زمینه با حضور کارشناسان پژوهشگاه نیرو و فعالان چند شرکت دانش بنیان نمود.
وی در ادامه مواردی که در کارگاه ” انرژی خورشیدی” با  دانشجویان و اساتید مورد بحث قرار گرفت را به شرح ذیل اعلام کرد :

• نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق
  • انواع تکنولوژی های موجود و شرکت های فعال در این زمینه
  • مبانی احداث نیروگاه خورشیدی
  • نحوه پتانسیل سنجی یک منطقه جهت احداث نیروگاه
  • قوانین و مقررات حاکم
  • تشریح روند اخذ مجوزهای قانونی
  • تشریح موقعیت های شغلی موجود در این بخش برای فارغ التحصیلان و نحوه ورود
  • یک نمونه آنالیز اقتصادی و نحوه تهیهFeasible Study

گفتنی است در پایان این کارگاه دوروزه یک پنل خورشیدی ۴۰۰ واتی نصب و تستهای عملکردی بر روی آن انجام گردید.۰۱
۰۲ - Copy