آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان چهل و یکمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و سی و یکمین جایزه جهانی کتاب سال صبح امروز چهارشنبه ۱۸ بهمن در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم کتاب «آشکارسازی و اندازه‌گیری تابش» تألیف گلن اف. نول، ترجمه دکتر حمیدرضا باغانی عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه حکیم سبزواری، علیرضا کمالی‌اصل، و مجید خرسندی در موضوع علوم خاص/ گروه فیزیک به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شد. این کتاب در سال ۱۴۰۱، در انتشارات دانشگاه شهید بهشتی منتشر شده است.

گفتنی است  آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان چهل و یکمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و سی و یکمین جایزه جهانی کتاب سال با حضور سید ابراهیم رییسی ریاست جمهوری؛ محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر مسئولین فرهنگی کشور ۱۸ بهمن ماه در تالار وحدت برگزار شد.

لینک خبر بر روی خبرگزاری مهر