کسب افتخاری دیگر برای دانشگاه و جامعه دانشگاهی شهرستان

بنا بر اعلام مدیریت محترم برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه، در نخستین همایش سراسری چهره های ماندگار مدیریت ایران که در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما با حضورجمعی از اساتید و فرهیختگان جوامع علمی و جمعی از چهرهای برجسته بنگاه های اقتصادی و مقامات ارشد مجامع و تشکل های مدیریتی کشور برگزار شد، جناب آقای دکتر جواد حدادنیا به عنوان یکی از چهره های ماندگار مدیریت ایران معرفی و از سوی انجمن مدیریت ایران نشان عالی اهتمام و گواهینامه چهره ی ماندگار مدیریت، لوح و تندیس یاد بود به ایشان اهداء شد.

*****

در ممیزی های این همایش از سوی داوران، علاوه بر مدیریت در جهت بهبود مستمر فعالیت ها و آینده پژوهی، برای تدوین استراتژی ۷ شاخص به شرح ذیل مورد بررسی قرار گرفته بود:

1. رهبری ( مدیریت اهداف- مدیریت بودجه و ارزیابی عملکرد – مدیریت روابط عمومی)
  2. مدیریت منابع ( مدیریت منابع انسانی- مدیریت مالی و دارایی- مدیریت مشارکتها و اعتبارات)
  3. مدیریت زنجیره تامین ( مدیریت تامین کنندگان – مدیریت ارتباط با مشتریان)
  4. مدیریت عملیات (مدیریت برنامه ریزی و سیستم ها- مدیریت تولید و عملیات- مدیریت لجستیک و پشتیبانی- مدیریت پروژه )
  5. مدیریت کیفیت و بهره وری (مدیریت استانداردها و طرح ریزی کیفیت– مدیریت تضمین کیفیت – مدیریت کنترل کیفیت – بهره وری)
  6. مدیریت بازرگانی ( مدیریت بازاریابی – مدیریت فروش – مدیریت خدمات پس از فروش)
  7. مدیریت تکنولوژی(مدیریت دانش (مهندسی) – مدیریت انتقال تکنولوژی- مدیریت نگهداری و تعمیرات- مدیریت تحقیق و توسعه)

کسب این افتخار را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده و از خدای متعال موفقیت بیش از پیش و سلامتی ایشان را در ارتقاء جایگاه دانشگاه خواهانیم.

روابط عمومی دانشگاه