روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در جشنواره تولیدات برتر روابط عمومی‌های  دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور،  موفق به کسب “رتبه اول” در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با بیش از سه هزار دانشجوی منطقه ۹ کشور شد، همچنین روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در این جشنواره دو عنوان شایسته تقدیر در شاخص های ” روابط عمومی الکترونیک” و “جهاد تبیین” را کسب کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری  اختتامیه جشنواره تولیدات روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور عصر چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت با حضور دکتر شمسی پور مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی، دکتر آزاد امور معاون روابط عمومی وزارت و جمعی از مسولین وزارتی، روسا و مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه ها به میزبانی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

در داوری این جشنواره که توسط ستاد روابط عمومی وزارت علوم انجام شد، دانشگاه ها به دو دسته دانشگاه های بالای ۳ هزار نفر دانشجو و دانشگاه های تا سه هزار دانشجو تقسیم شدند. که دانشگاه حکیم سبزواری پس از داوری و ارزیابی کلی ۴ شاخص اصلی جشنواره رتبه اول، دانشگاه بیرجند رتبه دوم و دانشگاه سمنان رتبه سوم را در بین دانشگاه های بالای ۳ هزار دانشجو به دست آوردند.

همچنین در بخش ارزیابی شاخص ها، در ساخص” اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه ها”  دانشگاه بیرجند، در شاخص” انتشارات و تبلیغات” دانشگاه سمنان و  در شاخص های” روابط عمومی الکترونیک” و ” جهاد تبیین” دانشگاه حکیم سبزواری عناوین شایسته تقدیر را کسب کردند.

در بخش دانشگاه های تا سه هزار دانشجو نیز دانشگاه کوثربجنورد، دانشگاه تربت حیدریه و مجتمع آموزش عالی اسفراین به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.