مدیرگروه مهندسی نفت دانشگاه حکیم سبزواری گفت: دانشجویان نخبه دانشکده نفت و پتروشیمی دانشگاه حکیم سبزواری موفق به کسب یک رتبه نخست و سه رتبه دوم در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۸ شدند.

دکتر احسان اسماعیل نژاد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: بر این اساس پوریا الماسیان موفق به کسب رتبه اول در رشته مهندسی نفت-گرایش مخازن، احمد زندی موفق به کسب رتبه دوم در دو  رشته مهندسی نفت-گرایش مخازن و مهندسی نفت گرایش حفاری و بهنام افهمی موفق به کسب رتبه دوم در رشته بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) شده اند، البته این رتبه ها تنها بخشی از  نتایج درخشان دانشجویان این دانشکده در آزمون ارشد ۹۸ است.

روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری دستیابی به این افتخار را به جامعه دانشگاهیان حکیم سبزواری، به‌ویژه دانشجویان گرامی، اساتید معزز و کارکنان محترم دانشکده نفت و پتروشیمی تبریک عرض می‌نماید.