در اختتامیه نخستین نمایشگاه دستاوردهای حراست های استان خراسان رضوی؛ از مدیریت حراست دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان یکی از غرفه های برگزیده تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در اختتامیه این نمایشگاه که با حضور مسئولان و مدیران استانی و کشوری برگزار شد، غرفه مدیریت حراست دانشگاه حکیم سبزواری با استقبال بی نظیر مدعوین و تقدیر بسیاری از بازدیدکنندگان مواجه شد.
  در این نمایشگاه که برای اولین بار در سطح کشور برگزار شده بود مدیریت حراست دانشگاه با شعار حراست هوشمند پویا اثرگذار در این نمایشگاه حضور پیدا کرده بود.
استفاده از فناوری های روز در بخش ارائه مطالب و حوزه نظارت و حفاظت الکترونیک نقش بسزایی در جلب توجه بازدیدکنندگان داشت .
این نمایشگاه با ابتکار حراست کل استان خراسان رضوی از ۱۸ تا ۲۲ آذرماه در سالن فردوسی نمایشگاه بین المللی با حضور حراست های دستگاه های اجرایی استان خراسان رضوی در قالب ۵۶ غرفه پذیرای بیش از ۲۰ هزار بازدید کننده از جامعه نخبگانی کشور و بسیاری از مسئولین لشکری و کشوری بود.