دختران رزمی کار دانشگاه حکیم سبزواری  در رقابت های قهرمانی کمیته دفاع شخصی و سلاح های سرد کشوربه چهار مدال رنگارنگ دست یافتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در مسابقات قهرمانی کمیته دفاع شخصی و سلاح های سرد کشور در دوبخش بانوان( ۱و ۲شهریور) و آقایان ( ۲و۳ شهریور) درمجموعه ورزشی شهید معتمدی تهران برگزار شد دختران دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری که در قالب تیم دلاوران به نمایندگی از سبزوار در این رقابت ها حضور داشتند، توانستند یک مدال طلا، یک نقره و دو برنز به دست آورند.
این رقابت ها در رده های سنی نونهالان، نوجوانان-جوانان و بزرگسالان برگزار شد، خانم ها زهره رحیمی دانشجوی جغرافیای حکیم مقام اول ( مدال طلا،وزن ۵۰-)، حدیث کریمی دانشجوی تربیت بدنی حکیم مقام دوم( مدال نقره،وزن۷۰+) زهرا سادات حسینی دانشجوی آمار حکیم مقام  سوم (مدال برنز،وزن۵۰-)، کلثوم سدیدی دانشجوی حقوق  حکیم مقام سوم( مدال برنز،وزن ۵۵-) را بدست آوردند.
گفتنی است عاطفه رجایی مقدم دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه حکیم سبزواری مربی گری تیم دختران را در این مسابقات برعهده داشت.