معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه حکیم سبزواری در رقابت‌های هندبال دانشجویان دانشگاه‌های کشور مقام دوم را از آن خود كرد .

دکتر رسول شادنیا در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه افزود: در پی کسب این موفقیت، محمدجواد استیری، حامد رحیم زاده، حسام کلمیشی، داریوش زارعی، احسان علی آبادی و یونس هوشیار، شش بازیکن تیم هندبال دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری به اردوی تیم ملی دانشجویان کشور دعوت شدند.

معاون فرهنگی و دانشجویی ادامه داد: اعضای تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه حکیم سبزواری را محمدجواد استیری، حامد رحیم زاده، امیر ایزی، داریوش زارعی، احسان علی آبادی، یونس هوشیار، حسام کلمیشی، نیما شاکری، حامد چراغی، علی بهمن زادگان ،جلال جوادی، ابوالفضل ابراهیمی، امیر رضا ربانی و امیر رضا سردار آبادی را تشکیل داده بودند.

دکتر شادنیا افزود: سرمربی تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه حکیم سبزواری بر عهده آقای علی شعبانپور و سرپرست این تیم آقای محمدرضا علی آبادی بود .

گفتنی است این مسابقات با شرکت ۷ تیم از دانشگاه‌های اصفهان، امیرکبیر، حکیم سبزواری، رازی کرمانشاه، علم و صنعت، غیرانتفاعی زند شیراز و مازندران، به صورت دوره ای و به مدت ۷ روز به میزبانی بابلسر برگزار شد.