گزارش  فعالیتهای  شاخص مرکزمشاوره دانشگاه حکیم سبزواری از آذر  ۱۴۰۰ لغایت مرداد ۱۴۰۲

۱-تجهیز و بهسازی فضای فیزیکی مرکز مشاوره (نصب پنجره  وپرده در اتاقهای فاقد پنجره مرکز مشاوره -افزایش روشنایی اتاقها ایجاد تهویه در طبقه همکف) وساخت کامل مرکز مشاوره وسبک زندگی در طبقه فوقانی با ۹ اتاق.

۲- راه اندازی دفتر ارتباط دانشگاه با خانواده در بهمن ۱۴۰۰ وتشکیل  گروه ارتباطی متشکل ازخانواده های دانشجویان و مسولین دانشگاه جهت سهولت ارتباط با خانواده ها و نیز اطلاع برنامه های دانشگاه به خانواده ها.

۳-تداوم طرح “ارتقاء وضعیت دانشجویان مشروطی ” و هدایت تحصیلی آنها(ایجاد کارگروه مربوطه-تماس تلفنی با دانشجویان مشروطی -تشکیل جلسات جهت  بررسی وبازخورد اقدامات انجام شده ).

۴-استمرار برگزاری کارگاههای آموزشی برای دانشجویان و افزایش تعداد کارگاههای برگزارشده جهت اساتید ، کارکنان ،پرسنل واحدهای مختلف.(۱۸۶ کارگاه  آموزشی  در موضوعات مختلف مهارتهای زندگی و سلامت روان،پیشگیری از اعتیاد).

۵-تشکیل شورای “سیاستگذاری مشاوره و سلامت روان دانشگاهیان”  در اردیبهشت ۱۴۰۱٫

۶-اجرای طرح ” احوالپرسی ” جهت دانشجویان جدیدالورود ( دیدار با دانشجویان جدیدالورود ونیز تماس تلفنی با آنها )

۷- توسعه فعالیتهای مشاوره ای در خوابگاهها با استقرار هفتگی مشاورین در خوابگاههای دخترانه و پسرانه.

۸-برگزاری انتخابات کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره و انتخاب دبیر و اعضای شورای مرکزی کانون همیاران سلامت روان در تیر ۱۴۰۱٫

۹-اجرای برنامه استقبال از دانشجویان جدیدالورود و خانواده های آنها در مهرماه ۱۴۰۱٫

۱۰-فعال ساختن خدمات مشاوره ای و روانشناسی حضوری در مرکز مشاوره با دعوت از ۲۲ مشاور وروانشناس در زمینه های مختلف تحصیلی، خانوادگی ، روحی ، عاطفی ، استرس ، وسواس و…..

۱۱-کسب عنوان “مرکز مشاوره برتر کشوری ” در ارزیابی مراکز مشاوره دانشگاههای سراسر کشور از طرف دفتر مشاوره ، سلامت وسبک زندگی سازمان امور دانشجویان وزارت متبوع در اردیبهشت ۱۴۰۱و نیز کسب عنوان ” مرکز مشاوره نمونه کشوری ” در بهمن ۱۴۰۱٫

۱۲-اجرای طرح پایش سلامت روان دانشجویان شاغل به تحصیل و ورودی جدید جهت بررسی سلامت روحی روانی آنها ، شناسایی دانشجویان در معرض خطر و غربالگری از نیمه شهریور تا اخر دی ماه در هردو سال ۱۴۰۰و ۱۴۰۱( تعداد شرکت کنندگان در طرح پایش سلامت روان در سال۱۴۰۰: ۲۰۰۶ نفر و تعداد شرکت کنندگان در طرح پایش سلامت روان ۱۴۰۱ : ۲۹۹۳ نفر بوده است.)

۱۳-راه اندازی کمیته ” پیشگیری ومداخله در بحران رفتارهای خود آسیب رسان”جهت مدیریت و هماهنگی بهتر موقعیتهای بحرانی خود آسیب رسان در ۳ دی ۱۴۰۱٫

۱۴-تهیه پمفلت ” آشنایی با دانشگاه و چالشهای دوران دانشجویی” ویژه نوورودها توسط کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره.

۱۵-اجرای طرح ” خیر مقدم خوابگاهی ” بعد از بازگشایی دانشگاه واز سرگیری آموزش حضوری با هدف بررسی تأثیرات روحی کرونا برزندگی دانشجویان وسبک زندگی پساکرونایی و کمک به تطبیق و سازگاری با شرایط جدید بعد از کرونا.

۱۶-انجام فعالیتهای خاص به مناسبت هفته خوابگاهها در اردیبهشت ۱۴۰۱ و۱۴۰۲ (دیدار صمیمانه مشاورین با دانشجویان خوابگاهی واستماع مشکلات ، چالشها ومسائل مختلف زندگی خوابگاهی ، برگزاری نشست آموزشی با دانشجویان خوابگاه پسران در خصوص نه به ریتالین ، ترامادول و انواع مواد روانگردان در شب های امتحان همراه با برگزاری مسابقه-برگزاری کارگاه آموزشی مهارت ارتباط مؤثر با دانشجو جهت سرپرستان خوابگاهها و انتظامات  دانشگاه).

۱۷-برگزاری کارگاههای آموزشی خاص ویژه اساتید و کارکنان با موضوعات ” سبک تفکر راه حل محور در ارتباط استاد- شاگردی، مداخله راه حل محور در بحرانهای روحی “،” مداخله در بحران خودکشی ” توسط متخصصان  مطرح کشوری سلامت روان،” تفکر خلاق و نوآوری در محیط کار “، ” نقش کارکنان و اساتید در ارتقای سلامت روانی دانشجویان ” ، مهارت ارتباط مؤثر با دانشجویان دهه هشتادی “،” نجات زندگی ” ، ” آموزش طرح بتا در محیطهای دانشگاهی “توسط روانشناسان مطرح کشوری ورئیس اداره بهداشت روان دفتر مشاوره وزارت علوم.

۱۸-برگزاری مسابقه” بهترین تکنیک غلبه بر خشم ”  به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو برای دانشجویان  همراه با هدیه به برگزیدگان ایده های برتر.

۱۹- اجرای برنامه” خداقوت پیش امتحانات و امتحانات ” با اولویت دانشجویان جدیدالورود  با هدف کاهش اضطراب امتحان ، ایجاد انرژی مثبت و همدلی  با رفتن مشاورین به میان دانشجویان خوابگاهی در بازه زمانی امتحانات .

۲۰- اجرای موفقیت آمیز الکترونیکی” موج ششم طرح ملی سیمای زندگی دانشجویان “برای اولین بار روی ۱۳۹۲ نفر از دانشجویان رشته های مختلف  و فراتر از حد مورد انتظار (حد مورد انتظار دفتر مشاوره وزارت متبوع : ۸۸۵ نفر بود) در بازه زمانی ۱۸ اردیبهشت  لغایت ۲۰ خرداد ۱۴۰۲٫

۲۱-برگزاری کارگاه آموزشی  سلسله مهارتهای فرزند پروری با موضوع ” مدیریت رفتار با نوجوان ” ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه در تاریخ ۲۸/۴/۱۴۰۲٫

۲۲-برگزاری مطلوب”  پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران” برای اولین بار در حوزه انتخابیه دانشگاه حکیم سبزواری در تاریخ ۲۷ مرداد  ۱۴۰۲ به همت مرکز مشاوره وسبک زندگی دانشگاه حکیم سبزواری.