رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری  گفت:همزمان با دهه مبارک فجر، مراسم روز «درب های باز»،  طی امروز و فردا در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

دکتر ریحانه صباغ زاده در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: ۱۲۰۰ دانش آموز سبزواری طی این مراسم از دانشگاه حکیم سبزواری بازدید خواهند کرد.

وی افزود: این برنامه دو روزه به منظور آشنایی قشر جوان و نوجوان با فضا، ظرفیت ها و پتانسیل دانشگاه حکیم سبزواری در حال برگزاری است.
دکتر صباغ زاده ادامه داد: در این مراسم دانش آموزان سبزواری این فرصت را دارند که با توجه به رشته تحصیلی خود با حضور در آزمایشگاه ها، کارگاه ها و بخش های مختلف و دیدار با استادان، اعضای هیات علمی و کارشناسان مجرب اطلاعاتی در خصوص موقعیت، ظرفیت ها و امکانات دانشگاه حکیم سبزواری را کسب نمایند.
گفتنی است  این مراسم  به همت معاونت پژوهش و فن آوری و آزمایشگاه مرکزی برگزار می شود،

[foogallery id=”3121138″]