رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در جمع رئیس اداره محیط زیست، معاون خدمات شهری شهرداری،ر ئیس اداه پسماند، رییس فضای سبز و فعالان محیط زیستی و سمن ها درخصوص حرکت به سمت دانشگاه سبز گفت: کمیته مدیریت سبز دانشگاه حکیم سبزواری در حال احداث ۲ پروژه آبی است، که پروژه اول آب های سطحی است که اقدامات اولیه انجام شده، پروژه دوم،بازیافت آب درفضای سبزاست که کارهای مطالعاتی نیز در حال گسترش است.

دکتر علی اصغر مولوی در خصوص آموزش پاکبان های شهرداری گفت: تقاضا داریم از شهرداری که، نیروهای عملیاتی که، آموزش چندانی ندیده اند و بعضا باعث هدر رفتن منابع آبی میشود، کارگاه های آموزشی برگزار گردد که دانشگاه حکیم اساتید مجرب دراین حیطه را معرفی میکند.
وی درخصوص گفتگو های شهروندی گفت: هر هفته روز های یکشنبه در مرکز آفرینش های دانشگاه حکیم برگزار میگردد که ما نیازمندم یاری سمن ها و فعالان محیط زیستی دراین حیطه هستیم.
فصیحی راد،معاون خدمات شهری گفت: شاخص گونه جانوری سبزوار که ، آهو نام دارد به عنوان یک نماد دریکی از میادین شهر بهره برداری میشود.
رئیس اداره محیط زیست سبزوار افزود: مشارکت سمن ها در افریندهای آموزشی ، اجرای طرح ها و پروژه ها بسیار کارآمد ومفید است همچنین فعالیت های گسترده در طی یکساله اخیر سمن ها قابل تقدیر است.

صادقی باتوجه‌به طرح جوامع محلات خاطر نشان کرد: طرح جوامع محلات که باهمکاری سمن ها صورت گرفته، بازتاب خوبی داشته، در ۲روستای هدف، آموزش های لازم توسط کارشناسان محیط زیست برگزار گردیده که به زودی شاهد پیشرفت این طرح خواهیم بود.
نماینده آموزش و پرورش درخصوص حفظ محیط زیست گفت: جوانان آموزش و پرورش توانایی کاشت درخت ها رو در ۱۵اسفند در منطقه شیراحمد میتوانند انجام دهند که میتواند این حرکت امری پسندیده و درجهت کاهش وزش بادهای موسمی سبزوار موثرباشد.
مدیرعامل سمن بادغوث گفت: سمن های موجود در سطح شهرستان پتانسیل های لازم را برای بهترشدن شهرستان دارند اما این کار نیازمند یاری از سوی دانشگاه حکیم سبزواری و‌ اداره محیط زیست است که تمام آموزش های لازم انجام شده.
طبسی گفت: آموزش ها را باید از مراکز مهدکودک و‌ ابتدایی اغازکنیم، تا نتیجه و تاثیر گذاری بالاتری راشاهد باشیم.
رئیس اداره پسماند باتوجه به نزدیک شدن روز درختکاری عنوان کرد: در۱۵ اسفند ماه امسال در مناطق دفن زباله باهمکاری سایر نهاد ها ، درخت هایی با کمترین هزینه و کمترین میزان آب کاشت خواهد شد و سعی برآن داریم به سمت کاشت چمن های مصنوعی که باعث صرفه جویی آب میشود قدم بر داریم.

✍️خبرنگار : نگار کرامتی