مسئول  اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  حکیم سبزواری از ثبت نام ۲۸۰ نفر از  دانشجویان این دانشگاه برای شرکت در مراسم معنوی اعتکاف خبر داد.
سبحان پراگ در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه افزود: برنامه‌های فرهنگی مراسم اعتکاف امسال دانشگاه شامل سخنرانی‌های ثابت روزانه، حلقه‌های معرفتی در صبح و بعدازظهر، برگزاری اعمال مخصوص ام داوود، جلسات پرسش و پاسخ، انس با قرآن و مراسمات جشن و عزاداری خواهد بود.
مسئول  اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه  حکیم سبزواری  با اشاره به اینکه اعتکاف فرصتی سه روزه برای رهایی انسان از لذت های مادی دنیا است و عنوان داشت:  مراسم اعتکاف دانشجویی  سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه رجب مطابق با ۲۲ ، ۲۳ و۲۴  فروردین ماه برگزار می شود.
وی تعداد معتکفین سال گذشته دانشگاه را ۲۳۰ دانشجو عنوان کرد و افزود: امسال تعداد ثبت نام شدگان مراسم معنوی اعتکاف نسبت به سال قبل افزایش داشته است.
پراک خاطرنشان کرد: اعتکاف دانشجویی خواهران در مسجدجامع توحید شهر( مسجد ریوندی ها) و اعتکاف برادارن در مسجدجامع شهرستان برگزارخواهدشد.