کلاس‌های مجازی از صبح روز شنبه، ۱۶ فروردین، در زمان رسمی کلاس مطابق برنامه هفتگی دانشجویان در زمان انتخاب واحد تشکیل خواهد شد.

جهت حضور در کلاس های آنلاین و یا دریافت محتوای دروس به صورت آفلاین، لازم است به سامانه آموزش های الکترونیک و مجازی به آدرس
elearning.hsu.ac.ir
مراجعه نمایید و پس از ثبت نام در درس های خود نسبت به حضور در کلاس اقدام نمایید.

دانشجویان اخبار مربوط به برگزاری کلاس‌های مجازی به صورت برخط و برون خط را از استاد خود پیگیری نمایند. حضور فعال در تمامی کلاس‌های مجازی در زمان رسمی کلاس ضروری است.

دانشجویانی که برای حضور در کلاس ها به صورت مجازی مشکل داشته باشند، در صورت تمایل می‌توانند درخواست حذف بعضی از دروس و یا کل نیمسال تحصیلی جاری را بدون پرداخت شهریه و بدون احتساب سنوات تحصیلی تا اول خردادماه ۹۹ از طریق پرتال خود ارائه دهند.

دانشجویان می‌توانند مشکلات آموزشی خود را از طریق ثبت درخواست های مربوط از طریق پرتال خود پیگیری نمایند.

جهت دریافت آخرین اخبار به اطلاعیه های رسمی دانشگاه حکیم سبزواری توجه نمایید.