معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزواری از اخذ مجوز سه رشته جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد رضا معین فرد با اعلام این خبر گفت: شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه مورخ ۱۱آذرماه ۹۷، ضمن بررسی امکانات و اعضای هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری با راه‌اندازی رشته‌های “معماری و انرژی” در مقطع کارشناسی ارشد و “آمار و سنجش آموزشی” و ” برنامه ریزی اجتماعی و تعاون در مقطع کارشناسی در دانشگاه حکیم سبزواری موافقت کرد.

وی افرود: پذیرش در این سه رشته جدید از مهرماه سال آینده و همزمان با سال تحصیلی ۹۹-۹۸ صورت می پذیرد.

دکتر معین فرد با تاکید بر اینکه به دنبال گسترش رشته‌های کاربردی و بین‌رشته‌ای در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه هستیم، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم رشته‌هایی را در دانشگاه تاسیس کنیم که از بازار کار مناسب‌تری برخوردار هستند.