امام جمعه  سبزوار گفت: آینده ایران اسلامی در عرصه های مختلف مرهون تلاش دانشجویان، فرهیختگان و مغزهای متفکر و متعهد است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حجت الاسلام مقیسه صبح امروز در جمع هیات رئیسه، مدیران واعضای هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: دانشجویان باید در فضای دانشگاه از دو جنبه علمی و اخلاقی رشد و تعالی یابند.

photo_2016-12-27_10-53-07

وی با اشاره به اینکه نیاز امروز کشور جوانان متعهد و فرهیخته است، یادآور شد: رشد علمی فارغ از رشد اخلاقی سبب پرورش انسان های غیر متهعد به خاک و کشور خود خواهد شد و رسالت بزرگ دانشگاه ها تربیت نیروهای متعهد در زمینه های علمی و فرهنگی است.

photo_2016-12-27_10-52-52

امام جمعه سبزوار کار کردن در فضای دانشگاه و پرورش آینده سازان کشور را از جمله کارهای حساس و مهم برشمرد و  اظهار کرد: فراگیری دانش نباید تنها به صرف مدرک باشد و  جوانان ما باید فراگیری دانش را با هدف عالم شدن جوهره ی وجودی خود دنبال کند.