دکتر محبی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی و مهندس ابراهیمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سبزوار و هیات همراه صبح امروز با همراهی رئیس و مسئولان دانشگاه ضمن بازدید از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه حکیم سبزواری، از نزدیک با دستاوردها و فعالیت های شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور این مرکز آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این بازدید که در راستای تحقق شعارسال«تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» انجام شد، مدیران شرکت‌های حاضر ضمن معرفی بخشی از محصولات و خدمات نوآورانه و فناورانه خود، برخی موانع و مشکلات موجود را تشریح کردند که دکتر محبی و مهندس ابراهیمی قول پیگیری موارد را دادند.

گفتنی است نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی و معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار در این بازدید با اظهار خشنودی از فعالیت های انجام شده در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری، بر ضرورت تاسیس پارک علم و فناوری در این دانشگاه تاکید و  برنامه ریزی و همکاری همه دستگاه ها برای تحقق شعارسالرا ضروری بیان کردند.