معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزورای از برگزاری  آزمون کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ۹۶- ۹۵ با حضور یک هزار و ۹۴۸ داوطلب در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بهمن کروجی با اعلام این خبر، اظهارداشت: آزمون کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در بیش از ۱۰۰ کدرشته امتحانی در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

وی با بیان اینکه این دو آزمون ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۲ مردادماه جاری همزمان با سراسر کشور در دانشگاه حکیم سبزوای برگزار می شود، افزود: از مجموع یک هزار و ۹۴۸ داوطلب شرکت کننده در این دو آزمون، یک هزار و ۱۸۳ داوطلب شرکت در آزمون کاردانی و ۷۶۵ داوطلب شرکت در آزمون کارشناسی ناپیوسته می باشند.

دکتر کروجی با اشاره به اینکه برای هفتمین سال متوالی دانشگاه میزبان این آزمون می باشد، یادآور شد: همه تمهیدات لازم جهت برگزاری این آزمون در دانشگاه اندیشیده شده و حدود ۱۵۰ نفر عوامل اجرایی و ۴۰ نفر عوامل پشتیبانی در این آزمون حضور دارند.