دانشجوی کارشناسی رشته تربیت بدنی  دانشگاه حکیم سبزواری  به اردوی تیم ملی هندبال بانوان کشور دعوت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه محدثه کلوتی دانشجوی کارشناسی رشته تربیت بدنی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری به اردوی تیم ملی هندبال زنان دعوت شد.
محدثه کلوتی در گفتگویی کوتاه با روابط عمومی با اشاره به اینکه این اولین اردوی تیم ملی هندبال زنان جهت شرکت در شانزدهمین دوره مسابقات آسیایی در اردن بود،گفت: این اردو با دعوت از ۴۶ بازیکن از تاریخ ۱۸ تا ۲۲ تیر ماه در قالب دو گروه در تهران برگزار شد.
وی وضعیت اردو را بسیار خوب عنوان کرد و افزود: اردوی بسیار خوبی بود و فکر می کنم در تمامی آیتم های مورد نظر رکوردهای خوبی را زدم.
کلوتی با بیان اینکه اردوی دوم تیم ملی هندبال زنان کشور پس از اعلام نتایج بازیکنان حاضر در اردوی اول، برگزار می شود، تصریح کرد: اردی دوم شامل منتخبین اولین دوره اردو می باشد و احتمالا در نیمه دوم مردادماه برگزار خواهد شد.
این دانشجوی دانشگاه حکیم با اشاره به اینکه ۵ سال است که عضو تیم هندبال زنان ثامن الحجج سبزوار می باشد، یادآور شد: تا کنون با این تیم ۵ سال به صورت پیاپی قهرمان لیگ برتر هندبال بانوان ایران شده ایم.

جهت مطالعه این خبر بر روی سایت فدراسیون هندبال ایران هم اکنون می توانید بر روی اینجا کلیک کنید.