مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در راستای تفاهم نامه منعقد شده بین دانشگاه حکیم سبزواری و انجمن دارت جمهوری اسلامی ایران، دومین دوره مربیگری درجه ۲ دارت به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

دکتر محمد رضا شهابی کاسب در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه افزود: در این دوره ۲۵ نفر از مربیان تراز اول از سراسر کشور جهت افزایش سطح علمی و ارتقای سطح مربی گری خود از سطح ۳ به سطح ۲ حضورخواهند یافت.

“روانشناس ورزشی” تیم ملی دارت بزرگسالان کشور ادامه داد: مجری برگزاری این دوره ها در کشور به صورت اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری است.

وی خاطرنشان کرد: دومین دوره مربیگری درجه ۲ دارت از ۱۷ تا ۲۲ بهمن ماه برگزار خواهد شد.

گفتنی است نخستین دوره مربیگری درجه ۲ دارت در تیرماه ۹۶ به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.