به مناسبت هفته دفاع مقدس، رئیس دانشگاه با همراهی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و مدیر فرهنگی،مدیر حراست و فرمانده پایگاه بسیج اساتید و کارکنان و نماینده ایثارگران دانشگاه به دیدار مادرگرامی شهید حسن فسنقری شهید سرفراز دفاع مقدس رفتند.

مسئولین دانشگاه در این دیدار ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس به ویژه شهید حسن فسنقری را گرامی داشتند. گفتنی است حاضران در این دیدار نماز مغرب و عشا را به امامت حجت الاسلام خاتمی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در منزل مادر شهید فسنقری اقامه کردند.

در ادامه مسولین و همکاران دانشگاه به دیدار سرهنگ پاسدار مظلوم فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار رفتند  و ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و از زحمات سرهنگ پاسدار مظلوم درسمت فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار تقدیر کردند.