هشت دانشجوی دانشگاه حکیم سبزورای با کسب رتبه در مرحله منطقه ای سی و یکمین جشنواره ملی قران و عترت دانشجویان کشور به مرحله ی کشوری این جشنواره راه یافتند.

مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت:  این هشت دانشجو در رشته های حفظ کل،  تحقیق  و رشته کتبی به  مرحله کشوری سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی راه یافتند.

محمد ابراهیم رحیم زاده افزود: این مرحله از جشنواره از ۱۷ تا ۱۹ شهریورماه جاری به میزبانی دانشگاه زاهدان برگزار می شود

گفتنی است اسامی دانشجویان راه یافته دانشگاه به مرحله کشوری سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی عبارت است از :

جواد امینی در رشته حفظ کل، سید سمانه محروقی در رشته حفظ کل ، عماد علیزاده در رشته تحقیق، زکیه برزویی در رشته ترتیل، کیانا ذاکر در رشته کتبی، مریم حصاری در رشته کتبی و عزت ارشادی مقدم در رشته کتبی  و فاطمه شهرآبادی در رشته کتبی.