نمایشگاه تجسمی واقعه عاشورا با نام  روایت سرخ  با حضور مسئولان شهری و رئیس، مسئولان و دانشجویان در دانشگاه حکیم سبزواری افتتاح شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، گفت: این نمایشگاه تجسمی با هدف تببین آموزه‌ها و نکته‌های عاشورایی اباعبدالله الحسین (ع) و ارتقاء سطح معرفتی دانشجویان برپا شده است.

دکتر رسول شادنیا با تاکید بر اینکه برپایی این نمایشگاه حاصل فعالیت دانشجویان بوده است، افزود:در این نمایشگاه صحنه هایی از واقعه عظیم عاشورا به صورت تجسمی به نمایش گذاشته شده است.

لازم به ذکر است، نمایشگاه “روایت سرخ” به همت مدیریت فرهنگی، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری و دفتر ریاست و روابط عمومی از ۲۲ مهرماه تا اول ابان  در محل دانشگاه حکیم سبزواری برپا خواهد بود.