عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری در اختتامیه دومین جشنواره علمی رضوی موفق به کسب عنوان عضو ممتاز هیات علمی دانشگاه های استان شد.

مدیر پژوهشی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: در دومین جشنواره علمی رضوی که پنجشنبه شب گذشته (۲۵ بهمن ماه) برگزار شد از ۲۰ نفر فرهیختگان دانشگاهی برگزیده تقدیر به عمل آمد.

دکتر حمیدرضا اویسی افزود: در این مراسم که با حضور استاندار خراسان رضوی و مقامات و مسئولین کشوری و استانی برگزار گردید از دکتر امیرحسن امیری عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان عضو ممتاز هیات علمی دانشگاه های استان تقدیر به عمل آمد.

مدیر پژوهشی دانشگاه حکیم سبزواری اظهار داشت: جشنواره علمی رضوی به همت شبکه جامع دانشگاه های خراسان رضوی و به منظور تکریم فرهیختگان نمونه دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و مراکز علمی و فناوری استان برگزار می شود.

گفتنی است در نخستین جشنواره علمی رضوی که در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ برگزار شد، از دانشگاه حکیم سبزواری به دلیل برخورداری از رشد مناسب علمی و دکتراکبرزاده، عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری تقدیر شد.