همایش تقدیر از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه روز سه شنبه ۲۱ مهرماه با حضور مسوولین بنیاد شهید شهرستان در تالار استاد شریعتی برگزار شد.

IMG_3855

دکتر ایزدی، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با اشاره به نقش و جایگاه مهم دانشجویان شاهد، گفت:

“دانشجوی شاهد باید از نظر علمی، فرهنگی و اخلاقی سرآمد و الگوی سایر دانشجویان باشد و امروز که معنای جنگ و جهاد جنبه فرهنگی و جنگ نرم پیدا کرده است، این نقش پررنگ تر از همیشه خواهد بود.

آقای مهری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران سبزوار در ادامه ضمن اشاره به جایگاه ارزشمند دانشجویان شاهد دانشگاه حکیم در بین دانشگاه های سبزوار ابراز داشت:

“قوانین موجود در مورد دانشجویان روزانه و شبانه باید اصلاح گردد به نحوی که باعث تشویق دانشجویان به ادامه تحصیل در دانشگاه های روزانه و دولتی گردد و همچنین باید به طرق مختلف از افت تحصیلی دانشجویان جلوگیری شود.”

دکتر امین کوشکی، عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی نیز در زمینه «جایگاه رسانه در زندگی دانشجویی» به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تاکید بر تفکر انتقادی، مطالبی درخصوص نحوه تعامل دانشجویان با رسانه های جدید عنوان نمود و متذکر شد که استفاده از شبکه های مجازی باید بصورت گزینشی و کنترل شده باشد.

IMG_3894
در پایان همایش نیز، دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر با اهدای لوح تقدیر مورد تشویق قرار گرفتند.