همایش بزرگداشت روز دانشجو، دوشنبه با حضور جمعی از مسئولین و نهادهای دانشجویی در تالار استاد شریعتی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر کشاورز، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو، این روز را نماد ایستادگی و ایثار دانست و خاطرنشان کرد دانشجویان باید در فعالیت های مختلف علمی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه حضوری فعال داشته باشند.

در ادامه این همایش نمایندگان تشکل ها و نهادهای جامعه اسلامی دانشجویان، جنبش عدالتخواه، بسیج دانشجویی، مجمع اسلامی، با حضور و داوری دکتر رمضانی، مدیر اجتماعی دانشگاه به مناظره و بحث و گفتگو در باب مسائل مختلف پرداختند.

در انتهای مراسم از دانشجویان برتر علمی، پژوهشی و فعالان تشکل های دانشجویی، فرهنگی و کانون های نهاد رهبری تقدیر شد.

همچنین در همین راستا و به منظور تکریم روز دانشجو،رئیس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از تشکل های دانشجویی، در خصوص مسائل مختلف با ایشان به گفتگو پرداخت.