پنجمین همایش بزرگ معرفی رشته های دانشگاهی در راستای ارتباط دانشگاه و جامعه، آشنایی دانش‌‌آموزان با فضای دانشگاه و آگاهی بخشی نسبت به فرایند انتخاب رشته تحصیلی جهت داوطلبین ورود به دانشگاه ها ۱۴ مردادماه در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در این همایش ضمن ارائه راهکارهای درست انتخاب رشته از سوی مشاورین و اساتید دانشگاهی، دانشگاه های سبزوار و رشته های دانشگاهی این دانشگاه ها معرفی خواهد شد.

از دیگر اهداف این برنامه می توان به آشنایی با امکانات و تسهیلات ویژه دانشگاه حکیم سبزواری برای دانشجویان، معرفی امکانات، موقعیت، جایگاه ملی و بین‌المللی دانشگاه حکیم سبزواری برای دانش‌آموزان و خانواده‌های ایشان و آشنایی با فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی  این دانشگاه است.

گفتنی است به دلیل اهمیت بسیار زیاد فرایند انتخاب رشته و تاثیر مستقیمی که این انتخاب در آینده داوطلبین دارد این همایش فرصت خوبی جهت بهره بردن از تجارب اساتید و مشاورین برای دانش آموزان خواهد بود.

لازم به یادآوری است دانش‌آموزان می‌توانند به همراه خانواده خود در این همایش، به‌ صورت رایگان شرکت کنند.