مدیر مرکز رشد واحدهای فناور از اعطای تسهیلات ویژه تا سقف ۱/۵ میلیارد ریال به ایده های کارآفرینی که در راستای تحقق ایده تا عمل باشند، در جشنواره ایده های برتر کارآفرینی، خبر داد.

دکتر رضا سهیلی فرد با اعلام این خبر افزود: در پنجمین نشست هماهنگی جشنواره ایده های برتر کارآفرینی مقررشد علاوه بر اهدای جوایز نفیس به ایده های برتر، با هماهنگی فرمانداری ویژه شهرستان به ایده هایی که درراستای تحقق ایده تا عمل بوده و قابلیت اجرایی داشته باشند تا سقف ۱٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ریال تسهیلات اعطاء گردد.

وی با اشاره به اینکه  در این جلسه مقرر شد نمایشگاه جنبی جشنواره شامل بخش های ایستگاه پوستر جهت ایده ها، میز خدمت، ایده پردازان جوان، فروشگاه کتاب و تلاش ماندگار در حاشیه برگزای جشنواره برپا گردد، تصریح کرد: دربخش پوستر شرکت کنندگان در جشنواره که موفق به راهیابی به مراحل بالاتر داوری نشده اند فرصت خواهند یافت در صورت تمایل ایده خود را بصورت پوستر ارائه نمایند.

دکتر سهیلی ادامه داد: دکتر سهیلی فرد ادامه داد: در بخش ایده پردازان جوان، شرکت کنندگان در جشنواره فرصت خواهند یافت در قالب میزهای گفتگو با کارآفرینان بزرگ و موفق شهرستان و استان به گپ و گفت بنشینند .به واقع این ایستگاه بستری برای انتقال تجربیات نسل قبل به نسل جدید خواهد بود.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه با اشاره به اینکه در بخش میز خدمت اداره های تعاون کار و رفاه اجتماعی ، تامین اجتماعی، امور مالیاتی ، جهاد کشاورزی ، میراث فرهنگی و صنایع دستی حضور خواهند داشت، یادآور شد: در این بخش ضمن آشنا سازی مخاطبان با گردشکار تاسیس و راه اندازی یک بنگاه اقتصادی ) عملیاتی نمودن ایده های ذهنی(  آنان را با آخرین قوانین و بخشنامه های حوزه کاری خود آشنا خواهند ساخت.

وی افزود: در فروشگاه کتاب، کتاب های عمومی حوزه مدیریت و موفقیت همچنین کتب مطرح در حوزه ی محورهای جشنواره به فروش خواهد رسید.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه حکیم سبزواری عنوان داشت:در بخش تلاش ماندگارنیز کارآفرینان سبزواری در حوزه های کشاورزی وصنایع تبدیلی ، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ، فناوری اطلاعات به ارائه محصولات خود خواهند پرداخت.

شایان ذکر است که اولین “جشنواره ایده های برتر کارآفرینی” در روز ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ ، در سه حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی ، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ، فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد و مهلت ثبت ایده ها ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ می باشد.

🔵صاحبان ایده و کارآفرینان شهرستان جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در جشنواره به سایت جشنواره ایده های برتر کارآفرینی به آدرس زیر مراجعه فرمایند.
🔻🔻