کارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزار متن باز"SAGE" در حاشیه بیست و پنجمین سمینار جبر ایران برگزار می شود

رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری  و دبیر بیست و پنجمین سمینار جبر ایران از برپایی کارگاه آموزشی  ” آشنایی با نرم افزار متن بازSAGE” در حاشیه این همایش  خبر داد.

دکتر غلامرضا مقدسی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام خبر برگزاری این کارگاه، گفت: سیج یک نرم افزار متن باز است که جامعه هدف این نرم افزار  را جامعه ریاضیات  تشکیل می دهد.

دبیر بیست و پنجمین سمینار جبر ایران  با اشاره به اینکه این نرم افزار از شاخه های جبر، هندسه، نظریه اعداد، رمزنگاری، محاسبات عددی و شاخه های مرتبط پشتیبانی می کند، گفت: کاربران اصلی این نرم افزار را محققان، دانشجویان و مدرسان  ریاضیات تشکیل می دهند.

دکتر مقدسی در ادامه با عنوان اینکه زمان برگزاری این کارگاه  روز سه شنبه ۲۹ تیرماه ساعت ۱۹ در دانشکده ریاضی  و علوم کامپیوتر است و عنوان تصریح کرد: مدرس این کارگاه دکتر احسان استاجی عضو هیات علمی گروه ریاضی محض دانشگاه حکیم سبزواری  می باشد.

sage