راهنمای ورودی های آبان ماه 1399

به استحضار پذیرفته شدگان محترم می رساند از مراجعه حضوری به دانشگاه قویا خودداری نموده و بدون توجه به تاریخهای اعلام شده ی سازمان سنجش آموزش کشور با توجه به راهنماییهای این اطلاعیه نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام نمایید.

زمان ثبت نام اینترنتی:

ثبت نام اینترنتی ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 30 مهر 99آغاز می شود و تا دهم آبان ادامه خواهد داشت.

لطفا نکات اعلام شده در این صفحه را با دقت مطالعه کنید و براساس آن اقدام نمایید.

اصلاحیه تاریخ شروع کلاسها:

کلاس های مجازی پذیرفته شدگان صرفا با سوابق تحصیلی و پذیرفته شدگان با آزمون کنکور سراسری در سامانه آموزش مجازی دانشگاه  بصورت همزمان برگزار خواهد شد که تاریخ شروع کلاسهای همه ی دانشجویان جدیدالورود بزودی و پس از اعلام نتایج کنکور سراسری  اعلام خواهد شد.

تذکر مهم:

بعضی از دانشجویان هم از طریق سوابق تحصیلی و هم از طریق کنکور سراسری پذیرفته شده اند، و از آنجائیکه این دسته از دانشجویان فقط می توانند تنها در یک رشته ثبت نام نمایند  توصیه می گردد در خصوص ثبت نام و ارسال مدارک خود در این مرحله عجله نکنند و پس از نهایی شدن قبولی کنکور سراسری نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

توجه بفرمایید که ثبت نام در دانشگاه حکیم سبزواری در دو مرحله به شرح ذیل صورت می پذیرد.

1. ثبت نام اینترنتی(موقت) http://www.hsu.ac.ir/bio/wp-content/uploads/sites/47/2020/10/help-99.pdf

2. ثبت نام قطعی (ارسال مدارک از طریق پست)

– راهنمای ثبت نام  پستی (قطعی) در دانشگاه :

با توجه به شرایط بیماری کرونا؛ ثبت نام دانشجویان کاملا غیرحضوری است.

شرایط ارسال پستی مدارک ثبت نامی جهت ثبت نام قطعی

آدرس پستی دانشگاه جهت ارسال مدارک :

خراسان رضوی – سبزوار – توحید شهر – دانشگاه حکیم سبزواری کدپستی:9617976487 صندوق پستی:397 ( اداره ی پذیرش و ثبت نام : سیدمهدی موسوی معین )

نوشتن نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، رشته ی تحصیلی و شماره ی تلفن همراه و ثابت بر روی پاکت ارسالی الزامی است.

.

مدارک الزامی جهت ثبت نام قطعي دانشجويان جديد‌الورود مقطع کارشناسي

با توجه به اینکه مدارک ارسالی به هیچ وجه تا پایان تحصیل به دانشجو تحویل داده نخواهدشد لذا توصیه می گردد حتما چند نسخه فتوکپی از مدارک تحصیلی ارسالی تهیه نمایید و نزد خود نگه دارید.

(لطفا از ارسال هرگونه مدرک دیگر  بجز مدارک زیر خودداری نمایید)

تذکر: عدم ارسال مدارک لازم از طریق پست تا تاریخ 15/آبان/99 به منزله انصراف شما از ثبت نام در این دانشگاه تلقی می شود.

لازم به یادآوری است طبق اطلاعیه های سازمان سنجش، پذيرفته شدگان مي بايست حداكثر تا تاريخ 31 / 06 / 99 داراي مدرك ديپلم نظام قديم آموزش متوسطه، پیش دانشگاهي نظام آموزشي سالي واحدي يا ترمي واحدي، ديپلم نظام آموزشي جديد (نظام آموزشي 3 – 3 – 6 ) و يا مدرك كارداني (فوق ديپلم) باشند. بديهي است در غیر اين صورت مجاز به ثبت نام نخواهند بود. ضمناً در صورت قبولي در رشته هايي كه پذيرش آنان از نیمسال دوم سال تحصیلي 1400 – 1399 آغاز مي گردد به شرط دريافت مدرك تحصیلي ديپلم نظام آموزشي جديد 3 – 3 – 6 و يا پیش دانشگاهي و يا مدرك كارداني تا تاريخ  30 / 11 / 99 ، ثبت نام و ادامه تحصیل آنان بلامانع مي باشد.

شرایط صدور معافیت تحصیلی برای دانشجویان پسر

با توجه به جدیدترین دستورالعمل اعلامی از سوی وزارت علوم و سازمان وظیفه ی عمومی ناجا و در جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به اطلاع می رساند دانشجویان پسر فاقد کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت نیازی به مراجعه به دفاتر پلیس 10+ ندارند و این موضوع پس از ثبت نام اینترنتی و قطعی شدن ثبت نام این دسته از دانشجویان از سوی معاونت آموزشی دانشگاه اقدام خواهد شد.

لذا تاکید می گردد که  برای دریافت معافیت تحصیلی لازم نیست هیچ اقدامی از سوی دانشجویان صورت گیرد.

(تماس با کارشناس نظام وظیفه و صدور معافیت تحصیلی 05144012995)

شماره تماس اداره ی پذیرش و ثبت نام:

(سیّدمهدی موسوی معین)

دانشجویان اتباع خارجی پذیرفته شده در دانشگاه حکیم سبزواری ؛
درصورتی که در مراحل ثبت نام و ورود به پرتال  دچار مشکل شدند با شماره ی 05144012615  تماس بگیرید

شماره تماس کارشناس دانشکده علوم پایه،  خانم افضلی فر:44013149

شماره تماس مدیر گروه زیست شناسی، آقای دکتر کیخسروی : 44013343

شماره تماس منشی گروه زیست شناسی، خانم موذن: 44013274

در صورت عدم پاسخ گویی به شماره تماس های گروه زیست شناسی لطفا سوالات خود را از طریق ایمیل hsu.dep.biology@gmail.com مطرح کنید

لینک کانال های تلگرامی گروه زیست شناسی:

کانال دانشجویان کارشناسی: Bio_HSU_BSc@

کانال دانشجویان کارشناسی ارشد: Bio_HSU_MSc@