برگزاری یازدهمین پیش نشست کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت آیت الله خامنه ای (دام ظله) توسط عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری

یازدهمین پیش‌نشست کمیته ویژه استادان معارف اسلامی کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(دام‌ظله)، توسط دانشگاه حکیم سبزواری برگزار گردید.

این جلسه که با حضور دکتر سیده سمیه خاتمی عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه حکیم سبزواری برگزار گردید ، عنوان این جلسه ، بررسی مبانی قرآنی شبهاتی در حوزه حجاب از منظر امام خامنه‌ای (مدظله‌)بود که در روز دوشنبه ۶ آدر ساعت ۱۰ تا ۱۱ به صورت برخط برگزار گردید .

اخبار این جلسه در سایت وکانال کنگره انعکاس یافت .رئیس نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه(ص) در خراسان گفت: تا این لحظه بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ مقاله از ایران و کشورهای منطقه به دبیرخانه کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری ارسال شده که از این میان حدود ۲۰۰ مقاله فقط از خراسان رضوی بوده است و هزار و ۶۰۰ مقاله حائز شرایط علمی لازم برای شرکت در جشنواره شده‌ است.این کنگره هم اکنون در حال برگزاری است .