🔴⚫️شبهات#آزادی جنسی#جایگزین های ازدواج

🙌🙌سلام بر شما و انشاءالله زیر سایه قرآن سلامت باشید .
🌿ادامه می دهیم تفسیر سوره نساء را حول مباحث زنان و خانواده

هجوم شبهات بسته به زمان متفاوت است ،گاهی شبهه بر این است که چرا در جامعه آزادی‌های جنسی نباشد و همه آزادانه هر عملی را مرتکب شوند .در این باره در آیه قبل پاسخ داده شد که نتیجه آن انحراف عظیم از مسیر خوشبختی و تکامل انسان است و نمونه های زیادی از آنها را در متلاشی شدت خانواده ها، و انواع جنایات جنسی و فرزندان نامشروع و ناراحتی‌های روانی دیده و می بینیم .
گاهی شبهه می شود چرا خدای متعال فقط در میان ازدواج ها ازدواج دائم را حلال نشمرد و اگر اینگونه بود هوسرانی ها و مسائل دیگر اتفاق نمی افتاد ،اینجا باز می فرماید اگر ما حکم ازدواج موقت یا ازدواج با کنیز را در شرایط معین اجازه دادیم در حقیقت فقط یک نوع تخفیف است زیرا انسان در مقابل اموری از جمله غریزه جنسی ضعیف است و از طرفی همه افراد ایمان قوی ندارند که با خویشتن داری، خود را حفظ کنند، اگر طریق های مشروع جایگزینی نباشد، جامعه غرق در فساد می شود، هر چند در عین حال همان گونه که در آیات قبل بیان شد مرتب توصیه به صبر و خویشتن داری می کند .

(دعای ۱۷ صحیفه سجادیه )

خدایا! دل‌های ما را از رد کردن و انکار عمل شیطان، سرشار ساز؛🤲🤲
و به ما برای درهم شکستن حیله‌اش، مهربان باش.🤲🤲
به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد .